skip to Main Content
[font_awesome icon="phone"] 1-800-987-654[font_awesome icon="envelope"] admin@totalwptheme.com[font_awesome icon="user"][wp_login_url text="User Login" logout_text="Logout"]

Waarom je een fotoshoot met jouw klassieke instrument moet doen

Ben jij een muzikant, en bespeel je een klassiek instrument? Dan ben je natuurlijk trots op je muzikaliteit én je instrument. Klassieke instrumenten zijn immers niet alleen prachtig om naar te luisteren, maar ook prachtig om te zien. Neem bijvoorbeeld de viool. Dit klassieke instrument is uniek in zijn eenvoud, en daardoor prachtig om naar te kijken. Bespeel jij de viool? Of één van de andere klassieke instrumenten. Luister dan goed! Want in dit artikel lees je precies waarom jij direct een fotoshoot moet boeken. En vergeet ook vooral geen fotolijsten te kopen, zodat je de foto’s kunt inlijsten!

Foto’s voor de toekomst

Veel muzikanten blijven hun hele leven hetzelfde instrument bespelen. Toch betekent dit niet dat je nooit een ander instrument in je handen zult krijgen. Speel je bijvoorbeeld trompet? Dan zul je regelmatig je trompet moeten vervangen, bijvoorbeeld wanneer je lichaam is gegroeid. Wat is er leuker dan terugkijken op prachtige foto’s van jezelf en alle trompetten die jij in de afgelopen jaren hebt mogen bespelen? Vergeet daarom niet om de foto’s direct in fotolijsten te doen: zodat je ze allemaal bij elkaar houdt! Je kunt ze natuurlijk ook in een fotoalbum plakken.

Trots op je instrument

Laten we eerlijk zijn: je bent ook gewoon trots op je klassieke instrument. En je wilt je instrument daarom graag met de wereld delen. Dat is heel begrijpelijk. Je hebt immers jarenlang moeten studeren en leren voordat je de prachtige klassieke stukken kunt spelen die jij nu kunt spelen. Door het plannen van een fotoshoot, kun jij jouw instrument laten vereeuwigen. Door de foto’s vervolgens op te hangen in mooie fotolijsten zorg je ervoor dat je jouw liefde kunt delen met jouw familie en vrienden.

Een fotoshoot met jouw instrument hoeft overigens niet saai te zijn. Veel muzikanten zien ertegenop, om met hun klassieke instrument in een fotostudio te moeten staan. Maak je geen zorgen. Er zijn namelijk voldoende fotografen die naar jou toe kunnen komen. Zo kunnen ze je bijvoorbeeld fotograferen terwijl je op het podium staat, of terwijl jij met het orkest aan het reperteren bent. Het maken van deze foto’s geeft een zeer realistisch beeld van jouw leven als muzikant, en laat tevens de échte liefde zien tussen jou en je instrument. Ook leuk is het om foto’s te laten maken van het gehele orkest of de band. Deze foto’s kunnen jullie dan later weer gebruiken bij concerten of andere evenementen.

Back To Top